Camprodon

El Pirineu a prop de Barcelona,
tot un paratge de luxe molt a prop teu.

Tant a l’estiu com a l’hivern els hi oferim un seguit d’activitats a l’aire lliure, com les passejades pels camins de l’entorn

El terme municipal de Camprodon és un dels més grans de la vall, gràcies a l’annexió dels termes de Freixenet, la colònia Estebanell i dels pintorescs pobles de Rocabruna i Beget.

El turisme, a Camprodon, hi ha estat present des de principis del s.XIX, amb l’arribada dels primers excursionistes i persones importants de la burgesia barcelonesa. Valls i muntanyes us permetran gaudir del seu encant, ja sigui passejant, escalant, esquiant, pescant o simplement disfrutant del seu temps de lleure, sense oblidar-nos d’una gastronomia que no us deixarà indiferents.

Estem molt aprop d’indrets que val la pena visitar com ara: El monestir de Ripoll, el de Sant Joan de les Abadesses, La Garrotxa, la Vall de Núria i molts pobles pintorescs i igualment entranyables. Estem a pocs Kilòmetres de França, excursió també recomanable.

Disposem d’una àmplia informació perquè pugueu realitzar diferents activitats culturals i esportives, com ara excursions, BTT, etc.,  per la vall de Camprodon i llocs propers.

Activitats per gaudir des de l’hotelet del bac

La situació immillorable de l’Hotelet del Bac permet la pràctica del turisme actiu i de gran nombre d’esports, des dels més tradicionals fins els més moderns i actuals. Esports, activitats de lleure, rutes, activitats culturals.

Hotelet del Bac: activitats natura

Rutes

Múltiples rutes de senderisme, rutes verdes, l’emblemàtic i preciós passeig Maristany, pistes d’ski, passejades en bicicleta i ofertes culturals variades.

Paquets d’estades especials

Hotelet del Bac: activitats cultura

Festes Populars

Festa Major (del 21 al 24 de juny), processió dels Sants Misteris (Setmana Santa), festival de Música de Isaac Albéniz (Juliol i Agost).

Paquets d’estades especials

Hotelet del Bac: activitats golf

Camp de golf

20% de descompte per clients de L’Hotelet. Amb accés directe des de l’hotel.

Estades especials

Ver habitacions de L'Hotelet del Bac

Tant a l’estiu com a l’hivern us oferim
un seguit d’activitats a l’aire lliure,
com les passejades pels camins del voltant.
Habitacions del hotel

Hotelet del Bac - Reserves
Les vistes des de les habitacions són
espectaculars, envoltades de jardins i boscos,
la nostra cuina és casolana i de mercat.
Reserva la teva habitació