Hotelet del Bac

ESQUÍ A VALLTER

Tenim les pistes d’esquí de Vallter a 20 minuts de l’hotel

 

Esquí a Camprodon

Si el que estàs buscant són emocions fortes i un alè d’aire fresc, des de l’Hotelet del Bac et proposem venir a fer esquí a Camprodon. I és que, gràcies a la seva magnífica capa de neu, i les pistes remodelades, les muntanyes que trobareu als voltants de la comarca garanteixen les vacances d’hivern perfectes per als amants de l’esquí.

Esquí als Pirineus de Camprodon

Camprodon compta amb més d’una estació d’alçada, totes ubicades en un entorn natural magnífic. Gràcies a això, podem dir que l’oferta esportiva a l’hivern és àmplia i variada; no es resumeix només a l’esquí. A Camprodon cadascú pot gaudir dels seus hobbies i trobar l’esport de muntanya que més us agradi.
Dit això, si el que és teu és l’esquí alpí, als voltants de la Vall de Camprodon trobaràs totes les pistes que puguis necessitar. Aquestes pistes estan disponibles per a tots els nivells: verdes, blaves, vermelles i negres. Això fa de Camprodon la destinació idònia, ja que posa a la teva disposició el medi natural perfecte per a tots els nivells, per a tots els esquiadors.

Vallter 2000: l’estació de Camprodon

A només mitja hora amb cotxe del nostre hotel rural, trobareu la famosa estació d’esquí de Vallter 2000, la més oriental dels Pirineus catalans. Famosa de nom, i famosa pels esquiadors que s’han lliscar per les pistes. Entre els més prestigiosos trobem Juan del Campo, Quim Salarich, Adur Etxezarreta, Albert Ortega, Alex Puente o Núria Pau. Noms que han fet més gran la pista de Vallter 2000.
L’estació de Vallter 2000 està situada al nord-oest de la Vall de Camprodon, molt a prop del naixement del riu Ter, al vessant del Pic del Gegant (2.881 metres). L’estació fa de frontera amb França a la part nord i és una de les estacions d’esquí més importants de tot el Pirineu. A més, gràcies a la seva orientació és una de les poques estacions que ofereix neu fins al final de temporada. Compte amb 2 telecadires i 5 remuntadors mecànics per garantir l’accés a totes les pistes de l’estació.
Vallter 2000 ofereix 1 pista negra, 6 pistes vermelles, 3 pistes blaves i 3 pistes verdes. Gràcies a aquesta varietat, que oscil·la entre els 1.900 i els 2.550 metres, tots els esquiadors es poden sentir còmodes amb el descens. I és que, als voltants de Camprodon pots esquiar amb tota la família.

Snowboard i molt més a Camprodon

No tot és esquí a Camprodon, la zona de muntanya que envolta la vall també és oberta a tots els aficionats del snowboard, els mini esquís, travesses amb raquetes de neu o baixar en trineu.
En aquest sentit, l’entorn familiar de muntanya que proposa Camprodon garanteix la diversió tant dins com fora de la pista. Des de cafeteries calentetes on amenitzar les teves tardes hivernals, fins als millors restaurants de muntanya, on podràs gaudir de la millor gastronomia de la zona.