Hotelet del Bac

EMPRESES

Qui mai no ha somiat anar-se’n de «Work & Holidays» i tenir una experiencia d’equip única:

– Hotel en exclusivitat per l’empresa

– Servei de restauració; maridatges, cates de vi, etc

– Activitats a mida: Coaching, activitats Outdoor, Team buildings, sortides equines…

– Capacitat: 20 persones – 10 habitacions

– Sala de reunions, wifi i projector

Per a més informació truca’ns a l’hotelet del Bac o escriu-nos un e-mail.
Telèfon: 660 013 007
info@hoteletdelbac.com

Team Building per a empreses a Camprodon

Realitzar un seminari empresarial a Camprodon té l’avantatge de poder organitzar el vostre cap de setmana de Team Building com vulguis. A l’Hotelet del Bac us convidem a gaudir d’una manera diferent de crear unitat entre els membres del vostre equip, l’alternativa perfecta per als vostres esdeveniments corporatius: Team Building entre les muntanyes de la vall de Camprodon.


Team Building entre muntanyes, seminari perfecte

Les muntanyes de Camprodon i les activitats que ofereixen atrauen cada vegada més les empreses per gaudir dels seus seminaris a prop de Barcelona. La vall de Camprodon és una nova opció de destinació als Pirineus, ja que les seves muntanyes proposen una bufada d’aire fresc per a aquelles empreses que organitzen esdeveniments de Team Building amb regularitat. A més, la naturalesa present a l’entorn de l’Hotelet del Bac representa l’escenari ideal perquè els seminaris de cohesió laboral també inculquin valors empresarials actualitzats entre els empleats. Superació, treball en equip, col·laboració i la recompensa d’acabar la jornada a la càlida atmosfera d’un hotel rural.
Un dels avantatges de fer les teves activitats de Team Building al nostre Hotel Rural de Camprodon és que, en estar envoltat de muntanyes, ofereix activitats d’aventures per als seminaris empresarials d’estiu i d’hivern. Bé sigui sota el sol oa la neu, l’Hotelet del Bac et garanteix una infinitat d’activitats de Team Building per oferir als teus empleats.

Activitats de Team Building a Camprodon

Les activitats dels seminaris laborals a la muntanya poden adoptar diferents maneres depenent de la temporada i del perfil esportiu de l’equip de la teva empresa.
Si veniu a Camprodon a l’estiu, tindreu moltes opcions que us permetran descobrir la comarca i les seves fantàstiques vistes, mentre treballeu la cohesió del vostre equip i el sentit de col·laboració empresarial. Així, pots triar entre fantàstiques caminades que et portaran a dalt de tot per desenvolupar el coneixement i la comunicació entre els membres del teu equip. També podeu promoure el treball en equip i la consecució d’objectius amb una carrera d’orientació, una tarda de senderisme, una ruta amb 4×4 o un matí d’escalada.
A l’hivern, el Team Building de muntanya a Camprodon es basa en la neu i les fantàstiques jornades d’esquí que ofereix l’estació de Vallter 2000. Allà, l’esperit d’equip i la forja de records comuns aconseguiran que els vostres empleats mai no oblidin els dies d´aquest seminari. El nostre gran avantatge? L’Hotelet del Bac és a menys de mitja hora amb cotxe de les instal·lacions de Vallter 2000.
Vingui quan vinguis, posarem a la teva disposició tota mena d’activitats. Des de passejades a cavall fins a rutes culturals que recorren l’ermita de Sant Antoni, la Torre Cavallera o els Castellets. També podries organitzar una ruta amb BTT i posar a prova la resistència del teu equip als voltants del riu Ter o als rocòdroms de la comarca. I, si us agraden més els plans de relax, sempre podeu fer que els vostres empleats gaudeixin d’un dia de golf en un dels millors camps de la comarca.