Hotelet del Bac

GOLF

Si us agrada el Golf, us convidem a gaudir del millor Camp del Club de Golf Camprodon.

Golf a Camprodon: golf als Pirineus

Si el que busques és jugar 9 forats a 1.000 metres d’altitud, l’Hotelet del Bac us proposa venir a jugar al Club de Golf Camprodon: un dels camps de golf més bonics dels Pirineus.
Dissenyat per Vidaor, Sardà & Saenger, i situat a l’alt Ter, el camp de golf de Camprodon cada vegada atrau més gent. Les raons? El fabulós ambient de la vall de Camprodon, que et permet respirar l’aire més pur i gaudir del millor clima durant els calorosos mesos de primavera i estiu.

Golf als Pirineus de Camprodon

Obert des del 15 de març fins al 15 de desembre, el Club de Golf Camprodon posa a la vostra disposició totes les comoditats perquè la vostra estada als Pirineus sigui memorable. Situat a escassos metres del nostre Hotel Rural, podràs gaudir de casa club, d’una escola de golf, d’un tranquil putting green i d’un fantàstic camp de pràctiques.
El camp de golf està envoltat de muntanyes, rius i de tota la naturalesa pirinenca que els acompanya. Una experiència en què la teva ment, el teu cos, el pal i la bola es fusionen amb l’entorn verd de Camprodon.
A més, si ets un jugador experimentat, jugar a golf a Camprodon pot ser el teu nou repte. Venir a jugar a golf als Pirineus no només et permetrà respirar aire pur, sinó que podràs veure com a 1.000 metres d’altitud les boles volen més lluny per l’escassa resistència de l’aire.
La perícia i experiència del jugador serà clau per gaudir de tots els forats del Club de Golf Camprodon. El motiu? El camp presenta alguns desnivells professionals pensats per posar a prova el teu cop. I és precisament en aquest punt on cal remarcar que el Club forma part de la Federació Catalana de Golf, l´Associació de Professionals de Golf d´Espanya i de la Reial Federació Espanyola de Golf.

Golf als Pirineus de Camprodon

A causa dels calorosos estius que assoten la ciutat, el golf als Pirineus s’està tornant cada cop més popular. En aquest sentit, l’Hotelet del Bac és l’opció perfecta si esteu pensant venir als Pirineus a l’estiu i busqueu proximitat a un camp de golf. Només hauràs de passejar uns minuts per poder gaudir d’un autèntic matí llançant boles i divertint-te a la millor companyia.
Oblida’t de suar, perquè el Club de Golf Camprodon et garanteix un clima fresc i no gaire humit els mesos més acalorats de l’any.
A més, jugar a golf a Camprodon s’ha convertit en el pla perfecte per a totes aquelles persones que escapen de la ciutat a la recerca de pau i tranquil·litat. La vida urbana va molt accelerada, mentre que el golf rural passa a poc a poc, sense pressa i sense estrès. No tot és esquí a la muntanya, sinó que també pots venir a gaudir del relax i el silenci de fer uns forats a la rivera del Ter.