Hotelet del Bac

SENDERIESME I BTT

Al costat de l’hotel comencen diferents pista forestals per fer senderisme i Btt.
També des d’aquí comencen petites rutes de mitja jornada o jornada completa on
es poden realitzar visites a tots pobles del voltant com
La Roca. Planars. Beget. Molló. Abella. Setcases. Tregurà. Rocabruna. Font-rubí..

Senderisme a la Vall de Camprodon

La Vall de Camprodon és un enclavament privilegiat dels Pirineus Orientals, una comarca catalana formada per cinc municipis: Camprodon, Sant Pau de Seguríes, Vilallonga de Ter, Llanás i Molló. A més, compta amb una estació d’esquí Vallter 2000 i els fabulosos paisatges que dibuixa el riu Ter.
A tot això cal sumar-hi la riquesa cultural, històrica i arquitectònica, que donen com a resultat paratges increïbles, dignes de les millors produccions cinematogràfiques.
A l’Hotelet del Bac us proposem gaudir d’aquest enclavament pirinenc de la millor manera possible: recorrent a peu la seva natura a través de les millors rutes de senderisme de la Vall de Camprodon.

Rutes de senderisme a Camprodon

Si alguna cosa no falta a la Vall de Camprodon són rutes de senderisme. En són una mostra els diferents camins que et fan recórrer antics nuclis de població. Alguns d’aquests enclavaments que podeu visitar mentre feu senderisme a Camprodon són Rocabruna (on podeu visitar les restes del castell), la Colònia Estevenell (antiga colònia tèxtil de finals del segle XIX) o Beget (que acull al seu si l’Església romànica de Sant Cristòfol de Beget).
Però si hi ha una ruta de senderisme sinònima de Camprodon, aquesta és, sens dubte, la ruta de les fonts. Això és degut a que al voltant de Camprodon, i gràcies a les muntanyes que l’envolten, hi ha infinitat de fonts i camins. Les pots recórrer totes (la Mare de la Font, la Font del Boix, la Font del Vern, la Font del Ferro, etc.) en un passeig circular de 5km que dura aproximadament 2 hores i mitja. No gaire lluny del camp de Golf, al costat del nostre hotel rural, pots trobar la Font de Sant Patllari: un preciós paratge on començar aquesta ruta.

Senderisme de muntanya a Camprodon

La Vall de Camprodon és famosa per les muntanyes pirinenques que l’envolten, i és gràcies als cims d’aquestes muntanyes que Camprodon ofereix increïbles rutes de senderisme. Des de l’Hotelet del Bac estem encantats de proposar-te les millors caminades perquè puguis gaudir al màxim de la natura i la muntanya.
Entre els cims més coneguts de la zona trobem el Puig de Pastúria (2.354 metres), ubicat als municipis de Vilallonga de Ter i Setcases; a escassos quilòmetres de Camprodon.
Un altre dels cims més famosos per fer senderisme a Camprodon és el Balandrau (2.585 metres). Pots visitar aquesta muntanya fent una ruta circular de 10 km i gaudir durant l’excursió de meravelloses vistes i alguns llacs.
Encara que si el que t’agraden són les emocions fortes, i ets un senderista experimentat, el teu repte a Camprodon hauria de ser el Puig de Fontletera (2.851 metres), que serveix de frontera a la Vall de Camprodon ia la Vall de Ribes de Freser.
Per acabar, pots recórrer a peu la Serra de Cavallera, ubicada entre els rius Ter i Freser. Aquesta ruta recorre els municipis de Pardinas, Ogassa i, per descomptat, Camprodon. Al llarg de la caminada podràs gaudir d’alguns dels cims més rellevants de la comarca, com ara el Puig Estela (2.013 metres), els Tres Bisbats (1.900 metres), o el Puig del Pla de les Pasteres (1.894 metres).